Kære medlemmer

Så er foreningen klar med tider til saunagus. I efteråret 2018 tilbyder foreningen saunagus på følgende dage:

Tirsdag den 9.oktober kl. 19.30 - lukketid

Tirsdag den 6.november kl. 19.30 - lukketid 

Tirsdag den 4.december kl. 19.30 – lukketid

Husk at komme rettidigt, således at gusdeltagerne incl. gusmesteren kan starte rettidigt uden forstyrrelser. Gussessionerne er som udgangspunkt ”stille tid”, således at oplevelsen optimeres og bliver mere fredfyldt og rolig.

Der vil senere komme saunagus efter jul, men dette er de foreløbige dage. Det er bevidst lagt på dette tidspunkt, således at de medlemmer, der ikke ønsker gus stadig kan komme en tur i vandet på de to tirsdage, henholdsvis onsdagen. I samme forbindelse vil foreningen bede de medlemmer, der bader på ovennævnte tirsdage og som ikke skal deltage i gus være så rare, at give omklædningsplads til gusdeltagerne, da vores plads jo er lidt trang. Dette kan gøres nemmest ved at gå fra Søbadet omkring en halv time før gusen starter.

På forhånd tak.

Meget vigtigt:  Husk at drikke en rigeligt med vand hjemmefra samt at medbringe rigeligt med vand til selve gusen. Anbefalinger siger drik 1 liter en time før saunagusen.

________________________________________________________________________

Da det måske ikke er alle der ved hvad saunagus er kommer her en lille forklaring.

Saunagus i klassisk forstand, består af 1-3 sessioner som varer ca. 10-15 minutter. Sessionen forløber ved at gus-mesteren hælder en blanding af olier og vand på ovnen, derefter svinges varmen rundt i saunaen med et håndklæde i forskellige teknikker. Der vil blive præsenteret ægte økologiske æteriske olier, som er nøje udvalgt og afmålt af gus-mesteren.  
Efter hver session er det tid til at få kølet kroppen ned. Dette skal ske med rigeligt at drikke, men også ved nedkøling i Kalvebodernes kolde og friske bølger.

Venlige hilsener fra bestyrelsen i håbet om en god oplevelse for alle deltagende.